Ontspannen door massage

Tijdens de zwangerschap en de bevalling is ontspanning de ‘key’ voor een aangenaam verloop. Tijdens een moment van ontspanning ontstaat de ruimte om tot rust te komen, te voelen waar spanning zit, bewust te worden van de ademhaling en contact te maken met het wondertje in je buik.

Verbinding

Ruimte voor jezelf en voor je kindje tijdens een heerlijke zwangerschapsmassage kan als een verdieping zijn voor de verbinding tussen jullie twee. Meer verbinding met je kindje geeft je het nodige vertrouwen om het geboorteproces in te gaan.

Lichaam & geest

Met specifieke (etherische) oliën komen zowel lichaam als geest tot rust. Bepaalde oliën werken krachtig in op de geest, waardoor je ook op dieper niveau dan puur fysiek het effect van de massage kunt ervaren Ook kan een zwangerschapsmassage ervoor zorgen dat bepaalde lichamelijke klachten verdwijnen. Tevens komt het de nachtrust vaak ten goede!

Duur en kosten
Een volledige lichaamsmassage duurt ongeveer 90 minuten, inclusief een korte intake met vragen over gezondheid en eventuele klachten. Deze kost 85 euro.
zwangerschapsmassage

Mini privé-retraite: ervaar EcoHolisme in 1 dag

Laat je onderdompelen in de wereld van het EcoHolisme. Een hele dag ben je bij mij te gast en leef je mee in het ritme van de natuur. Samen maken we heerlijke voeding met producten uit de natuur. We doen een yoga en meditatie sessie. We werken samen in de natuur en je krijgt een uitgebreide rondleiding. Ook is er uitgebreid de tijd om vragen te stellen en in te gaan op jouw persoonlijke behoeftes tijdens de dag. Na afloop krijg je iets lekkers mee naar huis.
Scroll to Top