"Ik houd van cocreatie en werk graag met je samen. Ik kan goed organiseren en verbinden. Ik ben creatief, inspireer graag en heb een rugzak vol met workshops en ideeën om aan te bieden."

Cocreatie

"Je gedijt veel beter als je samen bent"

Mirabelle uit het boek Mirabelles Voedselbos.

Cocreatie en samenwerken is leuk. En gezellig. En super efficiënt. Omdat je dan gewoon lekker kan doen waar je goed in bent en blij van wordt. En degene met wie je samenwerkt doet dat ook.

Ik werk graag met je samen. Ik kan goed organiseren en verbinden. Ik ben creatief, inspireer graag en heb een rugzak vol met workshops en ideeën om aan te bieden. Wil jij jouw talenten laten samenvloeien met die van mij tijdens een retreat, festival, workshop of ander event? Om samen tot een prachtig resultaat te komen door cocreatie? Zelfs wanneer mijn talenten ook die van jou zijn, kunnen we elkaar versterken en aanvullen. Concurrentie bestaat niet!

Kun je niet wachten om te beginnen met onze cocreatie? Neem contact met me op.

cocreatie

Community

"It takes a village to raise a child."

We hebben de gemeenschap nodig om te leren, te inspireren en elkaar te spiegelen. Een grote community van gelijkgestemden die elkaar weten te vinden en een tijdje samen kunnen leven. Tijdens een ontmoetingsdag, een kampeerweekendje, een retreat, een festival. Om van elkaar te leren en te durven groeien in gemeenschap.
Ga naar de agenda voor de aankomende community events.
Zin om samen met mij een community-event te organiseren? Neem contact met me op.

Mini privé-retraite: ervaar EcoHolisme in 1 dag

Laat je onderdompelen in de wereld van het EcoHolisme. Een hele dag ben je bij mij te gast en leef je mee in het ritme van de natuur. Samen maken we heerlijke voeding met producten uit de natuur. We doen een yoga en meditatie sessie. We werken samen in de natuur en je krijgt een uitgebreide rondleiding. Ook is er uitgebreid de tijd om vragen te stellen en in te gaan op jouw persoonlijke behoeftes tijdens de dag. Na afloop krijg je iets lekkers mee naar huis.
Scroll to Top