"Wildplukken is een ware ambacht. Want welke planten kun je eten en welke niet. En hoe kun je ze verwerken?"

Toen ik ruim 14 jaar geleden deelnam aan mijn eerste wildplukwandeling, ging er letterlijk een wereld voor mij open: ik kon de natuur om mij heen ineens met totaal andere ogen zien. Mijn dagelijkse fietstocht door het groen werd ineens weer een waar avontuur en ik kon er werkelijk weer van genieten.

Je kunt het hele jaar rond wilde eetbare planten ontdekken in de natuur om je heen. Ik kan je op weg helpen om eetbare planten in jouw omgeving te leren (her)kennen. Tijdens een inspirerende wildplukwandeling bijvoorbeeld. Voor ouders met kids is een wildplukavontuur superleuk en tijdens de cursus De Eigenwijze Eetbare Tuin leer je deze planten ook te integreren in je eigen tuin.

Lees meer inspirerende informatie over wildplukken op mijn blogpagina.

In mijn agenda vind je alle events die de komende tijd zullen plaatsvinden. Wildplukwandelingen, Wildpluk- en Natuuravonturen, Cursussen…

Vind je het leuk om met een eigen groep (vrienden, kinderfeestje, teamuitje) een wildplukwandeling te doen? Dat kan! Ik kom op locatie en in overleg maken we er een inspirerende workshop van de aansluit op jullie behoefte. Neem vooral contact met mij op!

Op mijn instagram en facebook pagina deel ik regelmatig inspiratie over mijn wildplukavonturen en belevenissen.

Zin om ook eens te gaan wildplukken? Als gezin, met een groepje vriendjes, tijdens een kinderfeestje of met de klas?
Bekijk dan hier onze workshops.
Of bekijk hier de agenda voor alle aankomende activiteiten.

Mini privé-retraite: ervaar EcoHolisme in 1 dag

Laat je onderdompelen in de wereld van het EcoHolisme. Een hele dag ben je bij mij te gast en leef je mee in het ritme van de natuur. Samen maken we heerlijke voeding met producten uit de natuur. We doen een yoga en meditatie sessie. We werken samen in de natuur en je krijgt een uitgebreide rondleiding. Ook is er uitgebreid de tijd om vragen te stellen en in te gaan op jouw persoonlijke behoeftes tijdens de dag. Na afloop krijg je iets lekkers mee naar huis.
Scroll to Top