Natuurlijk bevallen op jouw manier

Er zijn verschillende manieren om je voor te bereiden op een bevalling. Soms kun je je als zwangere wat overdonderd voelen door de hoeveelheid informatie die je over zwanger zijn en bevallen kunt vinden. Ik kan jou als doula helpen om jouw eigen, unieke weg te vinden tijdens jouw zwangerschap en bevalling. Samen met jouw partner gaan we uitzoeken welke weg het beste bij jullie past en hoe jullie hier vorm aan kunnen geven.

Natuurlijke geboorte
Natuurlijk bevallen staat centraal in de begeleiding. Dit staat voor een bevalling die op een zo natuurlijk mogelijke manier verloopt. Zonder onnodige medische interventies en met de nadruk op het vermogen van de vrouw en haar partner om hun kindje op de wereld te zetten zoals de natuur dit heeft bedoeld.
Doula
Als doula kan ik je tijdens de geboorte van jouw kindje bijstaan. Samen bespreken we jullie behoeften en voorkeuren en zal ik tijdens de bevalling aanwezig zijn om jou en jouw partner emotioneel, spiritueel en fysiek te ondersteunen. Ik help je om jouw vertrouwen en kracht te behouden, je in jouw eigen bubbel te laten zijn, verlichting te geven met behulp van massage, geleide meditaties en ademhaling.
Geboorteplan
Samen werken we aan jullie eigen geboorteplan, waarin je voor jezelf helder krijgt wat je wel of juist niet wilt tijdens de bevalling. Door hier al van tevoren goed over nagedacht te hebben, kun je onnodige keuzestress op het moment suprême vermijden. Dit helpt jullie om ontspannen te blijven, wat het geboorteproces positief beïnvloedt.
Zwangerschapscursus LightBirth
Ter voorbereiding op de geboorte van jullie kindje kun je ook kiezen voor mijn zelf ontwikkelde cursus Lightbirth. Deze holistische cursus geeft jou en je partner de nodige tools om vol zelfvertrouwen en in alle rust het geboorteproces tegemoet te zien. Klik hier voor meer informatie over de cursus Lightbirth.
Duur en kosten

Een priveconsult van 2 uur kost 110 euro.

Wil je een afspraak maken voor een consult of meer info over mij als doula? Neem gerust  contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Natuurcoach
doula

Mini privé-retraite: ervaar EcoHolisme in 1 dag

Laat je onderdompelen in de wereld van het EcoHolisme. Een hele dag ben je bij mij te gast en leef je mee in het ritme van de natuur. Samen maken we heerlijke voeding met producten uit de natuur. We doen een yoga en meditatie sessie. We werken samen in de natuur en je krijgt een uitgebreide rondleiding. Ook is er uitgebreid de tijd om vragen te stellen en in te gaan op jouw persoonlijke behoeftes tijdens de dag. Na afloop krijg je iets lekkers mee naar huis.
Scroll to Top