"Elke bevalling heeft weer meer verdieping gegeven aan mijn overtuiging dat bevallen en natuurlijk proces is dat we als vrouw zelf kunnen. Onze scheppingskracht is ongekend."

Healing Earth by healing birth

Ik ben vier keer zwanger geweest en heb drie gezonde dochters op aarde mogen zetten. Hun bevallingen hebben mijzelf nog meer op aarde gezet. Met begeleiding van fijne vrouwen om mij heen die in mij vertrouwden en mijn kracht erkenden, kon ik navigeren op de zee van golvingen die zwangerschap en bevalling meebrengen.

Elke bevalling heeft weer meer verdieping gegeven aan mijn overtuiging dat bevallen en natuurlijk proces is dat we als vrouw zelf kunnen. Onze scheppingskracht is ongekend.
Verdieping

Voor mijn eerste zwangerschap heb ik mij reeds verdiept in verschillende massagetechnieken (in India en Nederland), yoga, meditatie, mindfulness, kruidenleer, permacultuur en eetbare wilde en geneeskrachtige planten. Met deze achtergrond als basis ben ik mij verder gaan verdiepen in de natuurlijke, holistische aspecten rondom zwanger zijn en bevallen. Zo volgde ik onder andere de doula-opleiding bij JJDoula (nu BiaDoula) en de opleiding tot Hypnobirthing practicioner bij Marie Mongan, welke aan de basis ligt van mijn zelf ontwikkelde cursus Lightbirth.

Ook heb ik meer kennis vergaard over specifieke kruiden rondom de periode van zwanger zijn en baren. En heb ik me bepaalde massagetechnieken eigen gemaakt speciaal voor zwangeren.

Middels de diensten die ik je aanbied hoop ik je datgene te kunnen geven wat je nodig hebt om in vertrouwen deze mooie periode tijdens je zwangerschap te mogen ervaren!

kraamtijd

"Elke bevalling is uniek en bijzonder. In vertrouwen, ontspanning en rust ontstaat ruimte om te baren zoals het bedoeld is."

Diensten

Kraamtijd

Zwangerschapsmassage

Een heerlijke ontspanningsmassage kan als een verdieping zijn voor de verbinding tussen jou en je kindje. Meer verbinding geeft je het nodige vertrouwen om het geboorteproces in te gaan.

Meer informatie

doula

Begeleiding & coaching, Doula

Ik kan je helpen om jouw eigen, unieke weg te vinden tijdens jouw zwangerschap en bevalling. Samen met je partner zoeken we uit welke weg het beste past en hoe jullie hier vorm aan kunnen geven.

Meer informatie

Cursus LightBirth

LightBirth is een holistische zwangerschapscursus voor bewuste (toekomstige) ouders. Hier komen mindfulness en meditatie, hypnobirthing, massage en ademhaling samen.

Meer informatie

Placenta verwerking

De placenta is speciaal door jouw lichaam ontworpen voor je baby en is een onderdeel van de zwangerschap en geboorte. Prachtig om hier ook na de bevalling gebruik van te maken.

Meer informatie

In de kraamtijd

Na de bevalling is rust het sleutelwoord. Ik bied massages en rituelen die jou kunnen helpen bij het zorgen voor je lichaam en het afsluiten van de zwangerschap. Bekijk ze hier.

Meer informatie

Cursus LightBirth

LightBirth is een holistische zwangerschapscursus voor bewuste (toekomstige) ouders. Hier komen mindfulnes en meditatie, hypnobirthing, massage en ademhaling samen in een complete cursus voor zwangeren en hun partners.

‘Light’ staat voor ‘Licht’, ook wel ‘Luz’ in het spaans. ‘Dar a Luz’ betekent ‘baren’ in het spaans, ofwel letterlijk ‘het licht geven’ aan een nieuw leven. ‘Licht’ staat ook voor ‘lichtheid’, een manier om tegen de zwangerschap en de bevalling aan te kijken en deze tegemoet te gaan.
Lightbirth is een zwangerschapscursus die uitgaat van de kracht van de vrouw, en het prachtige samenspel tussen haar lichaam en haar baby die uit haar geboren zal worden. Vrouwen zijn gemaakt om te bevallen!
zwangerschap

Help je mee de aarde groener te maken?

Wil je wat terugdoen voor de aarde, maar heb je zelf geen tuin? Doe een donatie!
Met jouw donatie planten wij een kruid, struik of boom die een plek zal krijgen in een permacultuurtuin in Nederland. Zo steun je permacultuurprojecten door heel Nederland, en draag je bij aan een groenere wereld.
Help jij ook mee? Doneer nu voor Moeder Aarde!
zwangerschap
Scroll to Top