Natuurlijk zwanger zijn

Delen van kennis, wijsheid en ervaring

Als ervaringsdeskundige op gebied van natuurlijk zwanger zijn en bevallen, voel ik sterk de behoefte om de opgedane kennis, wijsheid en ervaring te delen.

Voordat ik voor het eerst zwanger raakte heb ik mij reeds verdiept in verschillende massagetechnieken (in India en Nederland), yoga, kruidenleer, permacultuur en eetbare wilde en geneeskrachtige planten.

Zwangerschap

Al vanaf mijn eerste zwangerschap (2009) was er sterke behoefte om de zwangerschap en de bevalling zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen erg sterk. Samen met mijn partner Arno deed ik een cursus HypnoBirthing en las ik alles wat los en vast zat over natuurlijk bevallen.

Natuurlijk proces

Inmiddels ben ik drie zwangerschappen en bevallingen verder. Elke bevalling heeft weer meer verdieping gegeven aan mijn overtuiging dat bevallen en natuurlijk proces is dat we als vrouw gewoon kunnen. Onze scheppingskracht is ongekend!

Natuurlijk Bevallen

Met deze overtuiging als basis ben ik mij verder gaan verdiepen in de natuurlijke, holistische aspecten rondom zwanger zijn en bevallen. Zo heb ik de HypnoBirthing Practitioners training gedaan, welke aan de basis ligt van mijn zelf ontwikkelde cursus Lightbirth.

Kruiden, massage, begeleiding

Ook heb ik meer kennis vergaard over specifieke kruiden rondom de periode van zwanger zijn en baren. En heb ik me bepaalde massagetechnieken eigen gemaakt speciaal voor zwangeren. Tevens volgde ik een doula-training die me de nodige kennis heeft gegeven om vrouwen en hun partners te kunnen begeleiden tijdens deze bijzondere tijd in hun leven.
Middels de diensten die ik je via LaLouz aanbied hoop ik je datgene te kunnen geven wat je nodig hebt om in vertrouwen deze mooie periode te mogen ervaren!

~ Healing the Earth by healing Birth ~

Designed by Shiva Eyes
Meld je hier aan voor onze Nieuwsbrief

Volg Ons

Vraag het direct

louise@vruchtbaar.org
th-largeclosearrow-circle-o-downphone-squareenvelope-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram