Een educatief kinderboek voor jong en oud

Toen ik voor het eerst zag dat dit boek bestond, wilde ik het kopen. Ik stuurde de Roemeense schrijfster een berichtje en kon het direct via haar aanschaffen. Ik suggereerde dat een Nederlandse versie wel op z'n plaats was, en toen zij hierop enthousiast reageerde, was het idee geboren: de vertaling van dit mooie boek!

Inmiddels zijn we een crowdfunding en ruim acht maanden verder. Nog even, en dan is het er, met misschien een paar dagen overtijd (hihi 40 weken plus:) zal op 29 oktober de kick-off zijn van dit mooie boek, dat vele harten zal doen oplichten en vele dromen doen aanwakkeren. 

Want durven dromen, dat is waar het boek over gaat. Een meisje dat durft te dromen. Ondanks de twijfels van haar omgeving blijft ze bij haar droom, die hierdoor stapje voor stapje begint te groeien, totdat de kiem ontsproten is om uiteindelijk goed wortel te gaan schieten.

Wil je ook een exemplaar ontvangen, om thuis voor te lezen aan je (klein)kinderen of als educatief hulpmiddel voor natuur- en voedselboseducatie in de klas of buitenschoolse opvang? Stuur dan een mailtje naar louiseATvruchtbaar.org o.v.v. Mirabelles Voedselbos.
Klik hier voor meer informatie over de crowdfundingactie voor de totstandkoming van dit boek
Designed by Shiva Eyes
Meld je hier aan voor onze Nieuwsbrief

Volg Ons

Vraag het direct

louise@vruchtbaar.org
th-largeclosearrow-circle-o-downphone-squareenvelope-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram