Een waar voedselbos

Onze Plek

6/22/2016

Voor de aarde

We hebben gezworven over de wereld, om te mogen ervaren dat ons ware thuis diep binnen in onszelf zit. Dat de mensen om ons heen er echt toe doen. Dat we ons vrij voelen om een echte aardbewoner te mogen zijn. Dit nomadische gevoel zit diep in ons geworteld, met ook een verlangen om ergens een basis te creeren. Deze basis creeren we nu in het zuid-oosten van Nederland, op een stukje aarde dat door onze handen omgevormd wil worden tot een biodivers en veerkrachtig voedselbos. In dit voedselbos is ook een plekje voor ons, met een bescheiden huisje dat geheel zal worden gebouwd van natuurlijke materialen.
12/12/2017

Doeltreffende Eenvoud

We beschouwen Moeder Aarde als thuis. We houden ervan om ons te bewegen, en werken dus ook door heel het land, en in de toekomst wensen wij ook te mogen reizen om anderen te inspireren met onze kennis, ervaring en wijsheid.

Ons eigen plekje is nog in opbouw. Voor nu wonen we er in een simpele stacaravan en vormt de tipi de schuiplaats voor ons wekelijkse bosschooltje.
10/31/2018

Voedsel uit het bos

We eten voor een steeds groter wordend deel uit eigen tuin. Hoewel we nog geen goede watervoorzieningen hebben, is een moestuin een uitdaging, zeker met de droogte van de afgelopen zomers. Een voedselbos biedt een mooie, veerkrachtige aanvulling op ons dagelijkse dieet. Door langzaam over te schakelen naar een food-forest-based-dieet, raken wij steeds minder afhankelijk van wat de winkel ons te bieden heeft en een mooi bijkomend voordeel is de positieve impact op onze gezondheid!
Designed by Shiva Eyes
Meld je hier aan voor onze Nieuwsbrief

Volg Ons

Vraag het direct

louise@vruchtbaar.org
th-largeclosearrow-circle-o-downphone-squareenvelope-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram