Beval(on)zin

Begeleiding & Coaching, Doula

Er zijn verschillende manieren om je voor te bereiden op een bevalling. Soms kun je je als zwangere wat overdonderd voelen door de hoeveelheid informatie die je over zwanger zijn en bevallen kunt vinden.

Jouw eigen weg
Ik kan je helpen om jouw eigen, unieke weg te vinden tijdens jouw zwangerschap en bevalling. Samen met jouw partner gaan we uitzoeken welke weg het beste bij jullie past en hoe jullie hier vorm aan kunnen geven.

Natuurlijke geboorte

Natuurlijk bevallen staat centraal in de begeleiding. Dit staat voor een bevalling die op een zo natuurlijk mogelijke manier verloopt. Zonder onnodige medische interventies en met de nadruk op het vermogen van de vrouw en haar partner om hun kindje op de wereld te zetten zoals de natuur dit heeft bedoeld.

Doula

Als doula kan ik je tijdens de geboorte van jouw kindje bijstaan. Samen bespreken we jullie behoeften en voorkeuren en zal ik tijdens de bevalling aanwezig zijn om jou en jouw partner emotioneel, spiritueel en fysiek te ondersteunen. Ik help je om jouw vertrouwen en kracht te behouden, je in jouw eigen bubbel te laten zijn, verlichting te geven met behulp van massage, geleide mediaties en ademhaling.

Geboorteplan

Samen werken we aan jullie eigen geboorteplan, waarin je voor jezelf helder krijgt wat je wel of juist niet wilt tijdens de bevalling. Door hier al van tevoren goed over nagedacht te hebben, kun je onnodige keuzestress op het moment suprême vermijden. Dit helpt jullie om ontspannen te blijven, wat het geboorteproces positief beïnvloedt.

Lightbirth

Ter voorbereiding op de geboorte van jullie kindje kun je ook kiezen voor mijn zelf ontwikkelde cursus Lightbirth. Deze holistische cursus geeft jou en je partner de nodige tools om vol zelfvertrouwen en in alle rust het geboorteproces tegemoet te zien.
Ik verstrek je graag meer informatie over de cursus Lightbirth.

Duur en kosten
Een priveconsult van 2 uur kost 90 euro.

Wil je een afspraak maken voor een consult of meer info? Neem gerust contact met me op.

Lees meer...
Designed by Shiva Eyes
Meld je hier aan voor onze Nieuwsbrief

Volg Ons

Vraag het direct

louise@vruchtbaar.org
th-largeclosearrow-circle-o-downphone-squareenvelope-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram